Volkswagen headliners 

Ontstaan door problemen met loshangende hemelbekleding van de eigen hobby auto’s.

Golf /Jetta vertoont ouderdom gebreken door het los laten van de lijm en daardoor de bekleding van de hemel schaal. Na demontage breekt vaak de hemel schaal , die is tenslotte ook 30 jaar oud.

Nadat we veel hebben getest met zelf gemaakte te dikke nieuwe schalen, vonden we uiteindelijk een perfecte oplossing, namelijk; Een sterke schaal gemaakt van heel fijn polyester, sterk en flexibel! 

Nadat we deze hadden bekleed met de mooiste stof die we konden vinden kwam er een luxe hemel bekleding op de markt. Van de hobby voor de hobby.

 

Ondertussen naast Duitsland ook leverbaar in Nederland, België en Denemarken. 

Na de Golf 2 en Jetta 2 kwamen ook de vragen binnen voor de Golf 3. Ook kregen we aanvragen voor golf 4 en 5, en diverse Audi modellen.

De nieuwste ontwikkeling is de Opel Calibra en de Volkswagen Beetle, waarvoor we nieuwe hemels leveren of oude gebruikte hemels kunnen bekleden.  

 

Voor meer informatie vraag gerust naar onze mogelijkheden. Ook voor custom ontwerpen en eigen ideeën qua bekleding en het bekleden van een compleet interieur kunt u bij ons terecht. Tevens kunnen wij uw lederen stuur opnieuw bekleden.

 

We leveren maatwerk, niets is ons te gek!

 

Contact Nederland / België 

Alberto van der Meer

Doorvaart 8 

9101RE Dokkum 

Alberto71111@hotmail.com

Mob: 06-30405072 

 

Contact Duitsland 

Christoph Zmelty 

COFDesign 

Am Sonnenhang 2,
94544 Hofkirchen

info@cofdesign.com

Mob: 0049-1716966366